Jag lovade brudarna som var på mitt kalas att jag skulle lägga ut recepten på det vi åt. Det har sen gått lite sisådär med det… Men här kommer den alldeles utsökta maten!
Fråga mig inte varför den heter Monicas kycklinglåda. Har snott receptet av min mamma som då troligtvis har snott det av någon som heter Monica. Så kan det gå. Nog med kuriosa.
 Monicas Kycklinglåda
• 5 st kycklingfileér
• 1 dl barbecuesås   }slottsburkar
• 1 dl vitlökssås   }slottsburkar
• 1 msk farinsocker
• 2 msk aprikosmarmelad
• 2,5 dl grädde
• salt, peppar
Dela fileérna på mitten och bryn dem i en stekpanna.
Lägg dem i en smörjad form.
Blanda övriga ingredienser.
Häll såsen över fileérna.
Ställ i ugnen i cirka en timme på 200*.
Serveras med ris och sallad.
Ähh va fan. Recepten på efterrätten kommer i morgon, jag orkar inte hämta pärmen i köket. Vilket jag troligtvis inte kommer orka i morgon heller. Ska till Ge-Kås. Say no more eller vad!?
Ni får se det som en cliffhanger till nästa gång. Uhhh spännande…
HEJ JOSSE!!
DET SKA JAG TALA OM VAD DET RECEPTET KOMMER IFRÅN ! DET KOMMER NÄMLIGEN FRÅN MEJ OCH JAG HAR FÅTT DET FRÅN EN SOM HETER MONIKA SÅ NU VET DU DET.
MÅNGA KRAMAR LINDA W
Linda: Jaha, där ser man, allt har sin förklaring. Du kan ju tacka denna Monika för receptet för det är väldigt omtyckt!